Tennisschool Oase

De tennisschool op Tc Oase is in handen van Tennisschool Tension.

De tennisopleiding geniet de volle aandacht en heeft als doel de sport voor iedereen open te stellen. Zowel kinderen, volwassenen, recreanten en competitiespelers kunnen bij ons terecht voor het volgen van een lessenpakket. Zo bieden wij een lentecyclus en een wintercyclus aan en hebben we ook tal van tenniskampen.

De tennisschool wordt geleid door Alain Spillemaeckers (bijgeschoolde trainer A) en Alain Bakkovens (bijgeschoolde initiator). Beiden zijn gedurende meerdere jaren fulltime lesgever en hebben zeer veel tenniservaring, zowel nationaal als internationaal. Alain Spillemaeckers was B-15 en Alain Bakkovens was B-15/4 (nr. 15 van België) en is meervoudig Belgisch kampioen in verschillende leeftijdscategorieën.

Clubkampioenschap tennis 2021 Nieuwe Formule

Naar goede gewoonte organiseren wij dit jaar terug ons clubkampioenschap, weliswaar in een nieuw jasje.

Zo wordt er dit jaar in kleine poules gespeeld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

De spelers krijgen telkens 2 weken om hun poulewedstrijden te plannen en af te werken. Na deze 2 weken stijgt de winnaar van de poule naar een poule hoger, de 2e blijft en de 3e zakt een poule. Hierna krijgen de spelers weer 2 weken om hun nieuwe poule af te werken. De spelers die in de hoogste poule belanden na een aantal rotaties, spelen het 2e weekend van september de finale.

Uitslagen kunnen steeds op het prikbord ingevuld worden.

Ook de reeksen zijn dit jaar aangepast:

ENKEL DAMES 3: Tot 3 punten

ENKEL DAMES 2: Tot 15 punten

ENKEL DAMES 1: Open reeks

ENKEL HEREN 3: Tot 3 punten

ENKEL HEREN 2: Tot 15 punten

ENKEL HEREN 1: Open reeks

DUBBEL DAMES 3: Tot 8 punten

DUBBEL DAMES 2: Tot 20 punten

DUBBEL DAMES 1: Open reeks

DUBBEL HEREN 3: Tot 8 punten

DUBBEL HEREN 2: Tot 20 punten

DUBBEL HEREN 1: Open reeks

DUBBEL GEMENGD 3: Tot 8 punten

DUBBEL GEMENGD 2: Tot 20 punten

DUBBEL GEMENGD 1: Open reeks

ENKEL U15 open

ENKEL U13 open

ENKEL U11 (GROEN) open

ENKEL U9 (ORANJE) open

De enkelreeksen tot 3 punten en de dubbelreeksen tot 8 punten zijn vooral voor de nieuwe of onervaren spelers, om zo op en recreatieve, leuke manier kennis te maken met competitie en wedstrijden. Het is tevens het ideale moment om nieuwe mensen te leren kennen op onze club.

INSCHRIJVEN kan door een mailtje te sturen naar sid.oase@hotmail.com VOOR VRIJDAG 9 JULI. Vanaf maandag 12 juli kan er dan gespeeld worden.

Omdat we met dit nieuwe systeem werken, is inschrijven via tennisvlaanderen helaas niet mogelijk.

Zowel in de lente, zomer als in de winter hebben we een aanbod voor jeugd en volwassenen.

Tennisstages

Ook dit winterseizoen bieden we meerdere tennisstages aan voor kinderen vanaf Wit (vanaf 3j). De stages lopen van dinsdag tot en met vrijdag voor de herfststage en maandag tot en met donderdag voor de kerst- en nieuwjaarsstage, telkens van 9.00u – 15.30u. Er is opvang voorzien vanaf 8.45u en na de lessen tot 17.00u.

De kinderen worden in een bad van tennis- en omnisport ondergedompeld. Kinderen die slechts een halve dag blijven, kunnen om 12u naar huis.

Competitiestages

• Maandag tot vrijdag
  • In combinatie met jeugdtornooien (voor deze tornooien dien je zelf in te schrijven).
  • 09u00 – 12u00: training
  • 13u30 – 15u00: match of matchanalyse ifv planning wedstrijd
  • Video analyse + Mentaal profiel + TA-TE training

Indien halve finale of finale is er tijdens het weekend opvolging van de trainers

PRIJS STAGES: €200

Balletje kloppen

Het is zover, vanaf vrijdag 21 mei gaan we terug van start met onze wekelijkse clubavond

Clubavonden:

Elke vrijdag avond (van het zomerseizoen) kan je vanaf 19u naar de club komen om samen te tennissen. Iedereen die wil deelnemen, kan zich hier vanaf 18u45 op de club komen aanmelden. Wij stellen vanuit alle deelnemers dubbelploegen samen waarna een klein uurtje een recreatief wedstrijdje wordt gespeeld.

Na het fluitsignaal is er even een drankpauze en worden nieuwe ploegen samengesteld. Als 19u niet haalbaar is voor jou kan je uiteraard ook steeds later aansluiten.

Heb je vragen over onze tennis lessen? Wil je een terrein reserveren? Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Find this content useful? Share it with your friends!