Tennisschool Oase

De tennisschool op Tc Oase is in handen van Tennisschool Tension.

De tennisopleiding geniet de volle aandacht en heeft als doel de sport voor iedereen open te stellen. Zowel kinderen, volwassenen, recreanten en competitiespelers kunnen bij ons terecht voor het volgen van een lessenpakket. Zo bieden wij een lentecyclus en een wintercyclus aan en hebben we ook tal van tenniskampen.

De tennisschool wordt geleid door Alain Spillemaeckers (bijgeschoolde trainer A) en Alain Bakkovens (bijgeschoolde initiator). Beiden zijn gedurende meerdere jaren fulltime lesgever en hebben zeer veel tenniservaring, zowel nationaal als internationaal. Alain Spillemaeckers was B-15 en Alain Bakkovens was B-15/4 (nr. 15 van België) en is meervoudig Belgisch kampioen in verschillende leeftijdscategorieën.

Gratis proefles

Wil je eens proberen? Dat kan bij Oase helemaal gratis. Wij organiseren een aantal gratis proeflessen. Schrijf je vandaag nog in en leef je eens goed uit op onze gloednieuwe terreinen!

Schrijf je nu in op 1 van de volgende dagen

Zowel in de lente, zomer als in de winter hebben we een aanbod voor jeugd en volwassenen.

Tennisstages

Tijdens de zomervakantie bieden we meerdere tennisstages aan voor kinderen vanaf Wit (vanaf 3j). De stages lopen van maandag tot en met vrijdag van 9.00u – 15.30u. Er is opvang voorzien vanaf 8.45u en na de lessen tot 17.00u.

De kinderen worden in een bad van tennis- en omnisport ondergedompeld. Kinderen die slechts een halve dag blijven, kunnen om 12u naar huis.

PRIJS STAGES: 20€ per dagdeel, €125 voor volledige periode

Competitiestages

• Maandag tot vrijdag
  • In combinatie met jeugdtornooien (voor deze tornooien dien je zelf in te schrijven).
  • 09u00 – 12u00: training
  • 13u30 – 15u00: match of matchanalyse ifv planning wedstrijd
  • Video analyse + Mentaal profiel + TA-TE training

Indien halve finale of finale is er tijdens het weekend opvolging van de trainers

PRIJS STAGES: €200

Balletje kloppen

Het is zover, vanaf vrijdag 21 mei gaan we terug van start met onze wekelijkse clubavond

Clubavonden:

Elke vrijdag avond (van het zomerseizoen) kan je vanaf 19u naar de club komen om samen te tennissen. Iedereen die wil deelnemen, kan zich hier vanaf 18u45 op de club komen aanmelden. Wij stellen vanuit alle deelnemers dubbelploegen samen waarna een klein uurtje een recreatief wedstrijdje wordt gespeeld.

Na het fluitsignaal is er even een drankpauze en worden nieuwe ploegen samengesteld. Als 19u niet haalbaar is voor jou kan je uiteraard ook steeds later aansluiten.

Heb je vragen over onze tennis lessen? Wil je een terrein reserveren? Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.