Tennisschool Oase

De tennisschool op Tc Oase is in handen van Tennisschool Tension.

De tennisopleiding geniet de volle aandacht en heeft als doel de sport voor iedereen open te stellen. Zowel kinderen, volwassenen, recreanten en competitiespelers kunnen bij ons terecht voor het volgen van een lessenpakket. Zo bieden wij een lentecyclus en een wintercyclus aan en hebben we ook tal van tenniskampen.

De tennisschool wordt geleid door Alain Spillemaeckers (bijgeschoolde trainer A) en Alain Bakkovens (bijgeschoolde initiator). Beiden zijn gedurende meerdere jaren fulltime lesgever en hebben zeer veel tenniservaring, zowel nationaal als internationaal. Alain Spillemaeckers was B-15 en Alain Bakkovens was B-15/4 (nr. 15 van België) en is meervoudig Belgisch kampioen in verschillende leeftijdscategorieën.

Clubkampioenschap tennis 2021 Nieuwe Formule

Naar goede gewoonte organiseren wij dit jaar terug ons clubkampioenschap, weliswaar in een nieuw jasje.

Zo wordt er dit jaar in kleine poules gespeeld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

De spelers krijgen telkens 2 weken om hun poulewedstrijden te plannen en af te werken. Na deze 2 weken stijgt de winnaar van de poule naar een poule hoger, de 2e blijft en de 3e zakt een poule. Hierna krijgen de spelers weer 2 weken om hun nieuwe poule af te werken. De spelers die in de hoogste poule belanden na een aantal rotaties, spelen het 2e weekend van september de finale.

Uitslagen kunnen steeds op het prikbord ingevuld worden.

Ook de reeksen zijn dit jaar aangepast:

Zowel in de lente, zomer als in de winter hebben we een aanbod voor jeugd en volwassenen.

Racketweken

SPORT & FUN

Tijdens een racketweek leren we je de beginselen of vervolmaken we jouw kwaliteiten van elke slagsport die we op sportcentrum Oase te bieden hebben. Zo gaan we tennissen, padellen, squashen, tafeltennissen, allemaal in een uitdagende, maar fijne sfeer!

(BIJNA) ALLES TER PLAATSE

Dankzij de uitgebreide infrastructuur van sportcentrum Oase kunnen alle activiteiten op dezelfde locatie doorgaan.

Vertrouwd voor je kind & makkelijk voor jou dus!

Nog zomerstages

• Jeugd juli 1: 04/07 – 08/07
  • Jeugd juli 2: 18/07 – 22/07
  • Jeugd augustus 1: 08/08 – 12/08
  • Jeugd augustus 2:  22/08 – 26/08
  • Volwassenen augustus: 08/08/2022 – 11/08/2022

Lessen en stages kunnen enkel gevolgd worden als zowel les/stagegeld en het lidgeld verzekering betaald zijn.

tennisschool Tension

A.Bakkovens 0486 274049

info@tennisschooloase.be

www.tennistension.be

Balletje kloppen

Het is zover, vanaf vrijdag 15 april gaan we terug van start met onze wekelijkse clubavond

Clubavonden:

Elke vrijdag avond (van het zomerseizoen) kan je vanaf 19u naar de club komen om samen te tennissen. Iedereen die wil deelnemen, kan zich hier vanaf 18u45 op de club komen aanmelden. Wij stellen vanuit alle deelnemers dubbelploegen samen waarna een klein uurtje een recreatief wedstrijdje wordt gespeeld.

Na het fluitsignaal is er even een drankpauze en worden nieuwe ploegen samengesteld. Als 19u niet haalbaar is voor jou kan je uiteraard ook steeds later aansluiten.

Heb je vragen over onze tennis lessen? Wil je een terrein reserveren? Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deel met je vrienden en familie!