Ontspanning

Activiteiten

We organiseren het ganse jaar door een waaier van randactiviteiten om ook buiten het sportieve samen leuke dingen te kunnen doen. Enkele voorbeelden:

• Een fotozoektocht
  • Een familiequiz
  • Animatie tijdens onze eigen tornooien in zomer en winter
  • Naar het Schlagerfestival
  • Een winterwandeling

Zowel ons bestuur, ons feestcomité als onze jeugd zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is. Raadpleeg de activiteitenkalender om te zien wat er op onze planning staat.

Rekening houdend met de Corona-maatregelen, zijn we voorlopig uiteraard beperkt. Wat niet wil zeggen dat er niet veel in de pipeline zit !

Winnende foto fotozoektocht 2021

Winnaars Fotozoektocht 2021

Er werd nooit eerder zoveel gewandeld als deze winter…en daar deden onze TC-Oase leden lustig aan mee!

Sneeuw, regen, koude…niets hield onze sportieve wandelaars tegen! De Oase-winterwandeling was een echt succes!  Maar liefst 78 deelnemers trokken hun wandelschoenen aan en maak samen met hun bubbel, familie, vrienden of buren deze mooie wandeling in en rond Kessel.

Er was ook een prijs verbonden aan de wandeling en die gaat naar team ‘Jolien en Co’.  De prijs voor de origineelste foto is voor team ‘Nio en Noor’.

Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie enthousiasme!

Hopelijk zien we mekaar snel weer voor een babbel, een drankje, een matchke tennis of padel…

Bekijk hier onze laatste activiteiten

Onzen toog

De centrale ontmoetingsplaats in onze club!

In een ruime en gevarieerde zitruimte kan je zo bijpraten, een voorbije wedstrijd “analyseren” :), of verdere plannen concreet maken om meer te sporten, of afspreken om samen deel te nemen aan één van onze randactiviteiten.

Ons vriendelijk personeel staat tot uw dienst voor een ruim aanbod van frisdrank, wijn en bier aan democratische prijzen. En ze verschaffen je uiteraard ook graag een antwoordje op al je praktische vragen.

In de buurt

Met een unieke ligging op een boogscheut van het fort van Kessel, kan je vanuit onze lokatie ook vertrekken om een mooie wandeling te maken in een groene omgeving. Ook de Kesselse heide is niet veraf.

Of ga je liever eens fietsen tussen de 2 Netes: gebruik dan onze club als start- of stopplaats.

Met minder goed weer kan je voor de kleinsten ook terecht op de vlakbij gelegen binnenspeeltuin, of kan je afwisselen met een bowling.

Combinatiemogelijkheden genoeg dus voor een gevarieerde namiddag met TC Oase als thuisbasis!

Iedereen is welkom!

Een sfeerbeeld

Heb je meer vragen over Padel? Wil je een terrein reserveren?

Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.