Interclub en Zuiderkempen

Zuiderkempen

Door de onduidelijkheid omtrent het al dan niet doorgaan van de verschillende competities, hebben wij dit jaar jammer genoeg maar één ploeg bereid gevonden om zicht in te schrijven in deze fantastische competitieformule.

Dit in de reeks Dames Open 60punten: (Hieronder hun kalender):

Datum Dag Uur Thuis Bezoekers
2021-07-10 Zaterdag 14u00 TC Herselt TC Oase
2021-08-14 Zondag 13u00 TC Oase TC Keerpunt
2021-08-22 Zondag 13u00 TC Oase TC Herselt
2021-09-12 Zondag 14u00 Heistse TC TC Oase

Interclub

Ook dit voorjaar jammer genoeg geen Interclub.

Deze beslissing is gebaseerd op de publicatie van het recente ministerieel besluit en diverse contacten met hierbij betrokken overheden. Op dit moment zijn er onvoldoende garanties om de interclubcompetities op 8 mei te kunnen starten. Pas op 11 mei is er een volgend overlegcomité gepland, waarbij de verschillende overheden zich zullen buigen over amateursport in het bijzonder. Dit komt spijtig genoeg te laat om de interclub te laten doorgaan zoals voorzien. Alle interclubcompetities in het voorjaar, zowel jeugd als volwassenen, nationaal, intergewestelijk en gewestelijk worden daarom geannuleerd.

Van zodra er een concreet perspectief met het oog op tornooien is, zullen wij jullie hier meteen over informeren.