Padel

Padel, de snelst groeiende sport ter wereld

Padel is een mix van tennis en squash en speel je 2 tegen 2 op een rechthoekig terrein omgeven door wanden.

Je gebruikt de wanden om de bal in het spel te houden. Padel is supertoegankelijk voor iedereen en dus ook voor jou! Het is dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of
collega’s. Fun gegarandeerd!

Oorsprong

Padel heeft zijn oorsprong in Mexico. De sport verovert momenteel heel Europa. In Spanje is padel nu al de tweede grootste sport na voetbal!

Spelregels

Padel speel je 2 tegen 2 op een recht hoekig terrein omgeven door wanden. Het net in het midden verdeelt het terrein in 2 speelhelften.

De bal blijft in het spel na contact met de wanden wat zorgt voor lange rally’s en veel spel plezier. De puntentelling in padel is net zoals in tennis. Het grote verschil met tennis is de onderhandse opslag in padel.

Iedereen kan het

De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Padel is eerder een tactisch spel.

Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau.

Padelschool Oase by Tension

Wil je zelf ook deelnemen aan de snelst groeiende sport ter wereld? Wil je je eigen skills bijschaven?

Schrijf je dan snel in voor één van onze winterlessen (nu ook voor kinderen en tieners)

Padel is een laagdrempelige sport die iedereen kan spelen. De basistechnieken zal je dan ook al snel onder de knie hebben.

Maar ook wie meer wil kan bij ons terecht! Om de tactiek van de sport beter te begrijpen of om die bandeja of vibora nog beter te slaan.

Wij starten vanaf 10 januari terug met een lessenreeks van 1,5 uur padel voor volwassenen en tieners en 1 uur voor kinderen of jeugd. Deze reeks loopt over 5 weken.

Deze lessen gebeuren op onze overdekte terreinen, dus geen

uitstel van lessen meer door  regen of eventueel sneeuw.

Onze bijgeschoolde trainers zullen garant staan voor kwalitatieve lessen.

1ste reeks voorjaar 2022

Wil je liever privélessen?

Contacteer ons dan via info@padelschooloase.be

Padel les voor kinderen vanaf 7 jaar tot tieners van 17 jaar

Schrijf je vandaag nog in en leef je eens goed uit op onze gloednieuwe (en overdekte) terreinen!

Schrijf je nu in voor deze lessenreeks van 5 lessen startend op 10 januari

Daluren:

20€/u per terrein

Terrein 1-2-9-10:

• maandag tem vrijdag
  • 9u00 tem 16u30

Terrein 3-4-5-6-7-8:

• maandag tem vrijdag
  • 9u00 tem 17u00

Piekuren:

24€/u per terrein

Terrein 1-2-9-10:

• alle dagen
  • vanaf 16u30

Terrein 3-4-5-6-7-8:

• alle dagen
  • vanaf 17u00

Word padellid en geniet van alle voordelen

Padel Everyday abonnement (incl. Oase Padel Lidkaart en verzekering):

• 350€ + 20€ (verplichte verzekering)
  • 3 weken op voorhand kan u één terrein per week reserveren
  • 48u op voorhand kan u één terrein per dag reserveren

Dagabonnement Padel:

• 100€ + 20€ (verplichte verzekering)
  • 2 weken op voorhand kan u op weekdagen, één terrein per dag reserveren tussen 09u00 en 17u00. Dus u kan op alle weekdagen één maal reserveren.

Oase Padel Lidkaart:

• 20€, reserveringen afzonderlijk te betalen na opladen saldo
  • Mogelijkheid om 2 weken op voorhand te reserveren

Losse verhuur:

• Niet leden van Padel Oase kunnen één week op voorhand reserveren
  • Afzonderlijk te betalen

LET OP: U kan enkel reserveren met spelers die op de moment van de reservatie speelgerechtigd zijn.

• Een nieuwe wereld is voor mij opengegaan! Ik startte alleen met padel, maar was meteen geïntegreerd in de club en kon via de Whatsapp - groepen eenvoudig speelpartners vinden van hetzelfde niveau. Intussen speel ik wel met 10-20 verschillende spelers padel.
    Kim, 24 jaar
  • Ik speel nu 1 jaar padel, en heb al mijn eerste tornooitjes en interclubwedstrijdjes gespeeld. Het is echt een sport voor IEDEREEN.
    Veronique, 42 jaar
  • Padel is een sport voor de hele familie! Ik speel vaak met mijn partner samen en speelde het ook reeds met een neef, tante en vrienden. Je bent er zo snel mee weg wat het echt leuk maakt om padel te spelen met familie en vrienden.
    Jonas, 29 jaar
  • Via de ‘meet and play’-avonden op onze club leerde ik meteen veel nieuwe mensen kennen. De padelcommunity is heel open en welcoming en ik voel me er echt thuis.
    Bart, 45 jaar
  • Ik ben helemaal in de ban van padel. Het leuke is dat het een buitensport is. Het doet deugd om in de winter ook buiten te kunnen sporten, maar dan wel met warme kleding!
    Luc, 51 jaar

Bekijk hier een aantal filmpjes van Tennis Vlaanderen

Basisprincipes van padel

Spelregels Padel

Heb je meer vragen over Padel? Wil je een terrein reserveren?

Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deel met je vrienden en familie!