info@tc-oase.be 03 / 480.93.27 Grote Puttingbaan 4, 2560 Kessel

in TC Oase

Waarom lid worden

• TC Oase is een gezellige en familiale club

• Gelegen in een prachtige groene omgeving

• TC Oase beschikt over 7 buitenterreinen (kunstgravel) en 4 binnenterreinen (tapijt)

• Gezellig cafetaria met een volledig zicht over de binnenterreinen en squashbanen.

• In het winterseizoen worden 3 buitenterreinen overdekt zodat er 7 terreinen beschikbaar zijn.

Voordelen

• Er worden zowel in de zomer als in de winter tal van activiteiten georganiseerd voor volwassenen en de jeugd. Een overzicht hiervan vind je terug onder de rubriek evenementen.

• Als lid van TC Oase ben je aangesloten bij Tennis Vlaanderen en ook meteen verzekerd voor sportongevallen.

• TC Oase is het ganse jaar geopend, bekijk dus snel onze tarieven voor het zomerlidgeld en de winterterreinen.

• TC Oase biedt ook de mogelijkheid om squashbanen te reserveren zonder lidmaatschap.

Extra Info

• Meer informatie over onze tennislessen en –stages voor volwassenen en jeugd staan onder de rubriek "Tennisschool"

• Meer informatie over onze tornooien, interclub en clubkampioenschap staan onder de rubriek Evenementen

• U verklaart zich akkoord met het Club reglement