info@tc-oase.be 03 / 480.93.27 Grote Puttingbaan 4, 2560 Kessel

Huishoudelijk reglement

1. Toegang tot de terreinen

Enkel leden die het lidgeld betaald hebben en in het bezit zijn van een geldige V.T.V. kaart hebben toegang tot de tennisterreinen.

2. Orde en netheid

Elke speler dient de terreinen en de accommodaties in goede staat te onderhouden.
Gooi het afval steeds in de daartoe voorziene vuilnisemmers.

3. Rookverbod

Er geldt rookverbod op de tennisterreinen, in de cafetaria en in de kleedkamers.

4. Buitenterreinen

De buitenterreinen dienen te worden gekeerd. Zij mogen enkel worden betreden met TENNISPANTOFFELS (geen loop- of joggingpantoffels).
Bij slecht weer dient aan de verantwoordelijke gevraagd te worden of er gespeeld kan worden, dit om ernstige problemen te voorkomen.

5. Binnenterreinen

Op de binnenterreinen wordt er enkel gespeeld met VOLLEDIG GLADDE ZOLEN.

6. Verloren voorwerpen en diefstal

T.C. Oase kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor het verloren gaan van kostbaarheden.

7. Belangrijke mededelingen en reglementswijzigingen

Belangrijke mededelingen, reglementswijzigingen en het organiseren van clubactiviteiten worden uitgehangen aan het infobord in de cafetaria.
Raadpleeg het geregeld alsook deze website.

8. Inschrijving voor een activiteit

Elke inschrijving aan een activiteit wordt slechts als effectief beschouwd als:
- Het gepaste document tijdig werd ingevuld
- De eventuele deelnameprijs tijdig werd betaald

9. Overmacht

Bij overmacht zoals weersomstandigheden, elektriciteitspanne (door derden) worden geen reservatie beurten vervangen of terugbetaald.